Aluminium deuren voor individuele wensen

Aluminium is een bouwmateriaal met vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Aluminium deuren zijn er in de meest uiteenlopende stijlen en vormen, strak, modern of juist een klassieke uitstraling.

Een aluminium deur of aluminium schuifpui geeft een elegante, moderne en krachtige uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Aluminium staat erom bekend dat het licht van gewicht is en solide. Aluminium is super sterk en ongeacht de weersomstandigheden blijven de deuren jarenlang perfect functioneren. Aluminium deuren hebben een mooie uitstraling en zorgen voor een goede veiligheid van uw woning of bedrijfspand.

Veiligheid aluminium deuren

De veiligheid en kwaliteit van onze deuren staat altijd voorop. Veilig wonen is een voorwaarde voor een onbezorgd leven. Al onze aluminium deuren en schuifpuien zijn voorzoen van het SKG** keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Met deze keurmerken neemt de kans op een geslaagde inbraak met 95% af.

Aluminium voordeur

Aluminium voordeur

Aluminium voordeur

De voordeur is de belangrijkste deur van uw woning. Deze wordt het vaakst gebruikt en is tevens het visitekaartje van uw woning. Een voordeur dient naadloos aan te sluiten bij de architectuur van uw woning of bedrijfspand. De aluminium voordeuren zijn leverbaar in meer dan honderden kleuren en voor alle soorten woningen leverbaar in zowel nieuwbouw al te renoveren woningen.

Aluminium achterdeuren

De achterdeur is na de voordeur de meest gebruikte toegangsdeur tot uw woning. De veiligheid van uw aluminium achterdeur staat daarom voorop. Een inbreker kiest vaak de achterdeur die uit het zicht licht. Kies voor een robuuste aluminium achterdeur die zorgt voor een veilig gevoel.

Aluminium tuindeur

Haal het buitenleven in huis met een openslaande aluminium tuindeur van Kozijnen Groothandel. Openslaande tuindeuren hebben een mooie uitstraling en erg praktisch in gebruik. Zet uw tuindeuren open en laat de frisse buitenlucht door uw woning waaien. De aluminium tuindeuren worden op maat gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Met de onbegrensde design mogelijkheden worden uw woonwensen werkelijkheid.

Aluminium schuifpui

Aluminium schuifpui

Aluminium schuifpui

Kiest u liever voor het gemaak en de uitstraling van een aluminium schuifpui? Kozijnen Groothandel biedt een groot assortiment aluminium schuifpuien en schuifdeuren. Als u kiest voor een schuifdeur of schuifpui bespaart u veel ruimte en creëert u meer licht in uw woning of bedrijfspand. Een schuifpui kan in grotere maten worden geleverd. Ze kunnen vrijwel in elke situatie worden toegepast. Met een aluminium schuifpui realiseert u uw persoonlijke woonideeën, zonder ook maar één concessie aan de uitstraling te hoeven doen.

Waarom kiezen voor aluminium deuren?

  • Duurzaamheid: aluminium gaat lang mee, vervormt, verkleurd en rot niet
  • Onderhoudsarm: af en toe schoonmaken met water en zeep is voldoende
  • Hoge isolatiewaarden: dankzij de hoge isolatiewaarden bespaard u op uw stookkosten
  • Oersterk materiaal
  • Brandveilig
  • Elegant, modern of klassiek: de mogelijkheden zijn eindeloos
  • Hoogwaardige kwaliteit

Binnen 48-uur een offerte op maat!