Aluminium kozijnen van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs van Nederland

Bent u op zoek naar stevige en elegante aluminium kozijnen voor uw woning of bedrijfspand? Dan is Kozijnen Groothandel uw leverancier van hoogwaardige aluminium kozijnen. Aluminium is een relatief duur materiaal en arbeidsintensief om te produceren. Bij Kozijnen Groothandel werken wij met de beste materialen voor de scherpste prijs. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met de grootste leveranciers van Aluminium kozijnen in Europa kunnen wij onze klanten een goede kwaliteit prijs verhouding aanbieden. Kozijnen Groothandel koopt groot in en zo kunt u meeprofiteren van onze scherpe inkoopprijzen.

Aluminium kozijnen zijn een meerwaarde voor uw woning of bedrijfspand

Moderne aluminium kozijnen

Moderne aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen geven uw pand een unieke, strake en moderne uitstraling. De kozijnen die wij leveren hebben een uitstekende isolatiewaarde en lange levensduur. De kozijnen zijn geschikt voor iedere woning of bedrijfspand. Creëer een elegante uitstraling zodat uw huis of bedrijfspand uw oogappeltje is. Uw ideale aluminium kozijnen stelt u zelf samen door te kiezen voor één van de vele kleuren. Houd er wel rekening mee dat aluminium kozijnen niet overschilderbaar zijn en u er de komende jaren mee vooruit moet kunnen.

Waarom kiezen voor aluminium kozijnen?

Met de unieke uitstarling en de eindeloze mogelijkheden van aluminium krijgt uw huis wat het verdient. Onze aluminium kozijnprofielen worden gemaakt met een thermische onderbreking erin. Deze thermische onderbreking bestaat meestal uit een sterk isolerend schuim of een kunststof strip die het profiel verdelen in een warme kant aan de binnenzijde en een koude kant aan de buitenzijde. De stilstaande lucht in het holle profiel zorgt voor een uitstekende thermische isolatie.

De voordelen van aluminium kozijnen?

  • Duurzaam materiaal
  • Onderhoudsarm
  • Goede isolatiewaarden
  • Veelzijdig design
  • Goede veiligheid
  • Sterk materiaal

Duurzaam materiaal

Het begrip duurzaamheid heeft zich stevig verankerd in de maatschappij. De zorg voor het milieu is de laatste namen bij zowel particulieren en bedrijven enorm toegnomen. Al onze kozijnen voldoen aan de strenge Europese milieueisen. Aluminium is een duurzaam product dat in vergelijking met andere bouwmaterialen grote voordelen met zich meebrengt. Aluminium behoeft nagenoeg geen onderhoud. Anders is dit bijvoorbeeld voor houten kozijnen, die binnen de levenscyclus meerdere malen onderhouden moeten worden.

Aluminium kozijn met een dun profiel

Aluminium kozijn met een dun profiel

Daarnaast levert Kozijnen Groothandel gemoffeld en geanodiseerde aluminium detaillering. Zowel het aanbrengen van een beschermende poedercoating in elke gewenst RAL-kleur en het het via elektronische weg aanbrengen van een beschermende oxidelaag komen de duurzaamheid ten goede. Aluminium is een 100% recyclebaar product. Een keuze voor een aluminium kozijn is een milieubewuste keuze voor een duurzame toekomst.

Onderhoudsarm

Net als bij kunststof kozijnen zijn aluminium kozijnen onderhoudsarm. Aluminium kozijnen zijn vochtbestendig en roesten of rotten niet. daarnaast trekt aluminium geen stoft en vuil aan en blijven ze langer schoon. Het makkelijkste is dat u uw kozijnen gelijk met uw ramen schoonmaakt. U gebruikt een zachte doek of spons, water en zeep die niet schuurt. Maak uw aluminium kozijnen minimaal 4 keer per jaar schoon. Aluminium is ook kleurvast en een schilderbeurt is niet mogelijk of nodig.

Aluminium kozijnen hebben goede isolatiewaarden

Vroeger bestonden de kozijnen alleen uit aluminium en isoleerde de kozijnen slecht. Er ontstond condens aan de binnenkant van het kozijn en bij lage temperaturen bevroor het kozijn zelfs, niet echt comfortabel dus. In de jaren 70 en 80 zijn de aluminium kozijnen volledig vernieuwt en verbeterd met diverse moderne technieken om de kozijnen te verbeteren. De aluminium kozijnen van hedendaags scoren goed als het gaat om thermische isolatie. Al onze kozijnen zijn voorzien van de zogenaamde thermische brug; een kunststof onderbreking in het hart van het frame. Deze zorgt ervoor dat moderne aluminium kozijnen even goede isolatie-eigenschappen hebben als kozijnen van hout of kunststof. Bespaar op uw energierekening met onze hoge kwaliteit aluminium kozijnen.

Veelzijdig design

Aluminium heeft een veelzijdig karakter en is een ideaal product om

Aluminium kozijnen in alle RAL kleuren leverbaar

Aluminium kozijnen in alle RAL-kleuren leverbaar

uw huis de uitstraling te geven die bij u past. de aluminium kozijnen zijn leverbaar in uiteenlopende stijlen, vormen en kleuren. Kies voor strak, modern, klassiek of elegant. U kunt kiezen uit meer dan honderden kleuren (RAL-kleuren). Hiermee geeft u uw woning de uitstraling die bij u past. Met de nieuwste profielen kunnen we een erg dun kader creëren. Naast deze zeer elegante dunnen profielen hebben wij voor vele andere combinaties een oplossing.

Goede veiligheid

Onze kozijnen en deuren zijn een verantwoorde keuze op gebiedt van veiligheid. Al onze kozijnen voldoen an de eisen van het politiekeurmerk veilig wonen. Al onze aluminium kozijnen zijn voorzien van SKG 2 of zelfs SKG 3 hang- en sluitwerk. Daarnaast passen wij in onze kozijnen standaard isolerend dubbel glas (HR++) toe. Indien de klant het wenst is het mogelijk om HR+++ glas te plaatsen in de kozijnen. Daarnaast bieden wij een hoop extra mogelijkheden op gebied van inbraakpreventie aan, Denk hierbij aan een driepunts of – vijfpuntssluiting voor uw kozijnen.

Sterk materiaal

Aluminium is een bijzonder sterk materiaal dat ook nog eens hard en licht is. Het metaal is uitermate geschikt voor kozijnen en is duurzaam. Tevens werkt aluminium brandvertragend. Aluminium kozijnen gaan zeker een halve eeuw mee en zijn op dit gebeid in staat om kunststof kozijnen te overtreffen.

 

Binnen 48-uur een offerte op maat!