Houten deuren

Kies voor de houten deuren van Kozijnen Groothandel en haal absolute topkwaliteit in huis. De houten voordeuren en achterdeuren zijn geproduceerd op basis van onze eigen ontwerpen en zijn verkrijgbaar in betaalbare prijsklassen. Met onze deuren geeft u uw woning een unieke uitstraling.

Een houten deur is enorm populair als binnen- en buitendeur. Vanwege het natuurlijke karakter kiezen veel klanten voor een unieke houten deur met klassieke of moderne uitstraling. Kozijnen Groothandel maakt alleen gebruik van de allerhoogste kwaliteit houtsoorten voor onze houten deuren. Veel voorkomende houtsoorten die wij gebruiken zijn Meranti, Merbau, Grenen en Eikenhout. Voor binnendeuren gebruiken we vaak grenen en beukenhout.

Soorten houten deuren:

  • Voordeur
  • Achterdeur
  • Binnendeur
  • Schuurdeur

Houten voordeur

Kiest u voor een houten voordeur van Kozijnen Groothandel dan kiest u voor de kwaliteit en duurzaamheid. Een houten voordeur is immers het visitekaartje van uw woning en moet daarom de juiste uitstraling hebben. Om uw houten deur werkelijk uniek te maken heeft u bij ons de keuze om deze naar wens te laten maken. Wilt u het design van de binnendeuren laten terugkomen in uw houten voordeur? Kozijnen Groothandel maakt alle houten voordeuren op maat voor de klant.

Hoge kwaliteit houten deuren

De houten buitendeuren van Kozijnen Groothandel worden geproduceerd van lagen gelamineerd en gelijmd hout en zijn bovendien duurzaam. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en deskundig personeel is Kozijnen Groothandel een ervaren producent van houten deuren. De dikte van onze houten buitendeuren is 68mm. De dikte van de deuren versterkt de veiligheid in combinatie met een 3-punt sluiting die standaard bij alle houten buitendeuren wordt toegepast.

Isolatie

Hout is een sterke isolator, omdat het natuurlijk met vocht en warmte omgaat. Omdat isolatie belangrijk is voor uw leefcomfort en energierekening voldoen onze houten buitendeuren aan de hoogste isolatiewaarden. Tevens isoleren onze houten deuren u van geluid van buitenaf. In combinatie met dubbele siliconen rubbers heeft uw deur de perfecte afdichting.

Kies voor maatwerk en laat uw wensen werkelijkheid worden

Wilt u een sterke indruk maken en een stempel drukken op uw visitekaartje dan laat u uw houten voordeur op maakt maken door ons. Alle houten deuren worden op maat gemaakt voor de klant. U kunt kiezen uit diverse soorten hout, glas en panelen wat de mogelijkheden eindeloos maakt.┬áKies bijvoorbeeld voor een extra ornament, inzethoeken of ‘sigarenband’. Indien u minder van klassiek houdt, hebben wij moderne deurpanelen, welke bijvoorbeeld voorzien zijn van groeven in diverse uitvoeringen.

 

Offerte aanvragen voor houten deuren

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en krijg binnen 48 uur een scherpe prijs op maat!