Kies voor een kunststof achterdeur van de hoogste kwaliteit en scherpste prijs

De kunststof achterdeur heeft vaak een wat eenvoudigere uitstraling dan de kunststof voordeur. De focus bij onze kunststof achterdeuren ligt dan ook op kwaliteit en veiligheid. Al onze deuren zijn voorzien van het SKG** keurmerk voor hang- en sluitwerk. Daarmee is uw woning voorzien van de juiste inbraakpreventie, en zullen inbrekers uw woning overslaan.

Hoge kwaliteit kunststof achterdeur

De kunststof achterdeur is na de voordeur de meest gebruike deur van uw woning. De stevigheid, veiligheid en draairichting zijn belangrijke punten voor een hoge kwaliteit achterdeur. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij onze klanten de kunststof achterdeuren van de topmerken VEKA, Aluplast en GEALAN. Vanwege de ongekende prijs/kwaliteitverhouding kiest het merendeel van onze klanten voor VEKA Deuren. Al onze kunststof achterdeuren voldoen aan de hoogste Nederlandse kwaliteitsnormen en behoren tot de Europese topmerken.

Door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit materialen bent u verzekerd van een jarenlange soepele werking. Met een kunststof achterdeur van VEKA, GEALAN of Aluplast zien uw achterdeuren er na jaren nog als nieuw uit.

Veiligheid kunststof achterdeur

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel bij Kozijnen Groothandel. Een achterdeur is een veel gebruikte toegang voor inbrekers. Vaak ligt een achterdeur buiten het zich en maakt deze deur geliefd bij inbrekers. Als woningeigenaar is het belangrijk dat u zich veilig voelt in uw eigen woning. Om het risico zo veel mogelijk te beperken zijn alle kunststof achterdeuren die wij leveren voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Paneel en glas in uw achterdeur

Kunststof achterdeur met paneel

Kunststof achterdeur met paneel

De meeste achterdeuren zijn voorzien van een borstwering (kunststof paneel) aan de onderzijde. De hoogte en het design ervan kunt u zelf naar wens samenstellen. U kunt kiezen om er veiligheidsglas of een paneel in te laten plaatsen. De panelen zijn leverbaar in de vormen normaal paneel of rabatdelen horizontaal of verticaal. Rabatdelen zien er uit als houten schroten/planken.

Zijdelen en zijlichten

Een achterdeur bestaat lang niet altijd uit een 1-delig kozijn. Een deur kan aan één of aan meerdere kanten een zijlicht hebben. Aan de bovenkant kan dat ook het geval zijn. Dit zien we dikwijls terug bij een keuken of achterpui. Ook daarvoor bieden wij maatoplossingen en zijn de design mogelijkheden eindeloos.

Draairichting kunststof achterdeur

Een achterdeur gaat meestal naar buiten open. Een deur kan linksdraaiend of rechtsdraaiend zijn. U kunt zelf kiezen of u wilt dat de deur naar binnen of buiten opengaat. Tevens kunt u de draairichting kiezen.

Veelzijdig design en kleuren Kunststof deuren

Kunststof achterdeur RAL-kleur kiezen

Kies uit de vele RAL-kleuren voor uw achterdeur

Meestal wordt gekozen voor dezelfde kleur als de rest van de kozijnen. Al is het mogelijk om een andere kleur te kiezen. Door de vele design mogelijkheden met de deurpanelen en kleuren kunt u uw achterdeur volledig naar wens samenstellen. Alle kunststof achterdeuren worden op maat gemaakt.

Binnen 48-uur een offerte op maat!

Offerte aanvragen