Wij leveren kunststof kozijnen en deuren van hoge kwaliteit tegen lage prijzen.

Kozijnengroothandel.eu is al jaren de specialist in het leveren en monteren van kunststof kozijnen in Nederland. Wij leveren ook aan particulieren en bedrijven in Europa. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij welke merken het beste zijn op de Europese markt. Kozijnen Groothandel heeft zich gespecialiseerd in drie topmerken kunststof kozijnen.

 • VEKA kozijnen
 • GEALAN kozijnen
 • Aluplast

Kozijnen Groothandel heeft voor deze drie merken gekozen, omdat het topkwaliteit kunststof kozijnen zijn die in Europa worden geproduceerd. Deze merken zijn van Duitse hoogwaardige kwaliteit en zijn de meeste gebruikte leveranciers van kunststof kozijnen. Al deze merken voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Omdat wij als groothandel inkopen kunnen wij onze klanten de beste prijs aanbieden.

Kunststof kozijnen zijn een meerwaarde voor uw woning

Kunststof kozijnen van VEKA zijn een meerwaarde van uw woning

Kunststof kozijnen van VEKA zijn een meerwaarde van uw woning

De kunststof kozijnen worden op grote schaal toegepast, in de meest uiteenlopende variaties en bouwstijlen. Kunststof kozijnen bieden niet alleen ongekend veel voordelen, ze zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand er stralend uitziet. Uw woning of bedrijfspand is tenslotte uw visitekaartje. Voor iedere verbouwing of renovatie is een biedt ons assortiment een fraaie en harmonieuze oplossing.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen worden meer verkocht dan houten of aluminium kozijnen. Natuurlijk geeft dat al aan dat er een aantal voordelen zijn om te kiezen voor dit materiaal. Een kunststof kozijn bestaat uit losse kunststof profielen van polyvinylchloride (pvc). Aan de binnenkant van deze profielen is staal verwerkt voor de stevigheid. Alle kozijnen worden op maat voor de klant gemaakt.

De voordelen van kunststof kozijnen

 • Duurzaam
 • Hoge kwaliteit
 • Onderhoudsarm
 • Veelzijdig design
 • De lange levensduur van minimaal 50 jaar
 • Goede bescherming tegen inbraak volgens het politiekeurmerk
 • Het hoge isolatievermogen wat zorgt voor besparing op de stookkosten
 • De lage prijs, ze kosten 15%-20% minder dan kozijnen van hout en aluminium

Duurzaam

Kunststof kozijnen zijn uiterst duurzaam door de lange levensduur en ze zijn recyclebaar. Bij goed onderhoud kunnen kunststof kozijnen minimaal 50 jaar meegaan. Bij regelmatig onderhoud verleng je de levensduur aanzienlijk tot wel langer dan 70 jaar. De merken die wij leveren maken gebruik van recyclebaar kunststof. De door ons geleverde kozijnen kunnen tot wel 7 keer gerecycled worden. Hierdoor wordt het milieu aanzienlijk ontlast en kunnen de huidige kozijnen over meer dan 300 jaar nog gebruikt worden.

Hoge kwaliteit

Een kunststof kozijn kan een raam of deur zijn of een combinatie van beiden. Alle kozijnen worden op maat gemaakt. Er bestaan geen standaard maten. Voor iedere wens is een oplossing. Onze merken kunststof kozijnen zijn kwalitatief van superkwaliteit en worden geproduceerd in Duitsland. Deze leveranciers maken gebruik van de beste materialen om zo de duurzaamheid en kwaliteit te kunnen garanderen. Al onze kozijnen worden in Europese fabrieken geproduceerd en voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen.

Onderhoudsarm

Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur

Wij plaatsen steeds vaker kunststof kozijnen in zowel oude als nieuwe woningen. Veel mensen kiezen voor kunststof kozijnen, omdat deze onderhoudsarm zijn en een langere levensduur hebben dan houten kozijnen of aluminium kozijnen. Vaak wordt er gezegd dat kunststof kozijnen onderhoudsvrij zijn. Echter noemen wij het onderhoudsarm, omdat het wel verstandig is om de kozijnen te behandelen met een speciale weekmaker, waardoor het kunststof langer mee zal gaan en flexibel zal blijven. Dit verlengt de levensduur van uw kunststof kozijnen aanzienlijk. Door goed onderhoud kan de levensduur van kunststof kozijn meer dan 70 jaar zijn.

Goede bescherming tegen inbraak

veiligheid is een steeds belangrijkere keuze voor nieuwe kozijnen. Kozijnen Groothandel biedt een zeer uitgebreid inbraak veilige kunststof kozijnen aan. Al het hang- en sluitwerk voldoet aan het SKG Keurmerk. Het is ook mogelijk om uw kozijnen te laten voorzien van het Politiekeurmerk Veilig wonen. Onze kozijnen bevatten een aantal veiligheidskenmerken om het inbrekers lastig te maken. Denk hierbij aan afsluitbare raamgrepen, anti kerntrek beslag, lashoekverstevigingen en gelaagd anti inbraakglas.

Energiebesparing kunststof kozijnen

Door de hoge isolatiewaarde van onze kunststof kozijnen gaat u geld besparen op de maandelijkse stookkosten. Met een slecht geïsoleerde woning vervliegt veel warmte naar buiten. Door uw woning te voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas zorgt u voor een betere isolatie van uw woning of bedrijfspand. HR++ glas bestaat uit dubbelglas en is voorzien van een flinterdunne metaallaag (coating) op de spouwzijde van de binnenruit. De spouw tussen de ruiten is gevuld met hoogwaardig edelgas.

Deze metaallaag zorgt ervoor dat de zonnestralen doorkomen en de warmtestraling vanuit de woning wordt teruggekaatst de woning in. Er zijn verschillende soorten isolerend glas. Wij maken standaard gebruik van HR++ glas in onze kunststof kozijnen. Ook kunt u ervoor kiezen om isolerend glas te gebruiken met een nog hoger rendement (HR+++).

De lage prijs van kunststof kozijnen

De prijs van kunststof kozijnen is 15%-20% procent goedkoper dan kozijnen van hout of aluminium. De prijzen van onze kozijnen liggen bij ons erg laag. Dit komt door het feit dat wij groot inkomen en de kosten laag kunnen houden door onze zeer ruime ervaring op het gebeid van kunststof kozijnen en deuren. Zo kan Kozijnen Groothandel ervoor zorgen dat wij u tegen de beste prijs van Nederland de beste kwaliteit kozijnen kunnen aanbieden. Wij zijn onafhankelijk en niet merkgebonden. Wij werken samen met de beste merken in Europa.

Binnen 48-uur een offerte op maat!

Offerte aanvragen