Kies voor een kunststof schuifpui met een harmonieuze, stijlvolle uitstraling

Kozijnen Groothandel heeft een groot assortiment kunststof schuifpuien en

Kunststof schuifpui van VEKA

VEKASLIDE kunststof schuifpui met houtlook

schuifdeuren. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen en producten. Onze schuifdeuren en schuifpuien zijn speciaal ontwikkeld om aan individuele woonwensen te voldoen. Of het nu gaat om design, openingssystemen en bedieningsgemak: uw mogelijkheden zijn eindeloos.

Dankzij de vele kleurenmogelijkheden en de moderne vormgeving passen onze schuifdeuren en schuifpuien bij vrijwel iedere woning. Kies uit diverse uitvoeringen zoals hef- en kiep- schuifpuien. Daarnaast is het mogelijk om een schuifpui te ontwerpen met maar liefst 4 vlakken, waardoor grote afmetingen mogelijk zijn. De kozijnen en schijfdeuren kunt u helemaal op uw woning afstemmen.

Veiligheid kunststof schuifpui

Kies voor de zekerheid van onze hoge kwaliteit kunststof schuifpuien. Door onze jarenlange ervaring werken wij alleen samen met de absolute marktleiders op gebied van kunststof schuifpuien. Door het toepassen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG** bent u verzekert van een veilige woning.

Energiebesparing met een unieke isolatietechniek

Zuinig omgaan met energie is belangrijker dan ooit tevoren. De tijd dat

Kunststof schuifpui is energiebesparend

Bespaar op uw energierekening met een kunststof schuifpui

kozijnen en glasoppervlakken hoge warmteverliezen leden, ligt ver achter ons. Met de door ons geleverde kunststof schuifpuien bent u verzekerd van een energiebesparend product. De meerkamerprofielen en de speciaal ontwikkelde dorpel met thermische onderbrekingen zorgen voor ongeëvenaarde isolatiewaarden.

Gemakkelijk te reinigen

De gladde profieloppervlakken zijn gemakkelijk te reinigen en geven vuil geen kans. Al onze kunststof profielen zijn van hoge kwaliteit en zijn kleurvast. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw prachtige kunststof schuifpui.

Grotere maten leverbaar

Kozijnen Groothandel onderscheidt zich ook door de maatvoering. Een kunststof schuifpui kan verdiepingshoog worden uitgevoerd. Ook zijn een-, twee-, drie- en vierdelige schuifdeuren mogelijk. Voor iedere wens of woonidee is een passende oplossing.

Kies voor een hoge kwaliteit schuifpui van VEKA

Veka schuifpui

VEKASLIDE zorgt voor een optimale isolatie

VEKA is wereldmarktleider in kunststof profielen voor ramen, deuren en schuifpuien. Als het gaat om onvoorwaardelijke kwaliteit heeft VEKA wereldwijd een uitmuntende reputatie.

De kwaliteit ziet u terug in de sterkte van de kunststof profielen. De toplijn VEKASLIDE voldoet aan weerstandsklasse 2. Daarmee voldoet het aan de eisen voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Daarbij heeft een kunststof schuifpui van VEKA de beste isolatiewaarden.

Brochures kunststof schuifpui VEKA

Klik op de groene tekst om de brochure te downloaden. U vind daarin de nodige informatie over de VEKASLIDE kunststof schuifpui.

Binnen 48-uur een offerte op maat!

Offerte aanvragen