Verbind uw woonkamer met uw tuin met onze kunststof tuindeuren

Met een kunststof tuindeur creëert u een mooie verbindingen tussen uw woonkamer en tuin. Veel woningen met een tuin of balkon hebben van oudsher openslaande tuindeuren in de woonkamer. Indien dit niet het geval is heeft u altijd de mogelijkheid om dat te maken. Zo geniet u van een doorloop naar buiten.

Kozijnen Groothandel de specialist in kunststof tuindeuren

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid to kunststof tuindeuren specialist. Wij leveren alle soorten en maten kunststof tuindeuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met of zonder zijlichten, verschillende soorten bediening, verschillende onderdorpels en vele kleuren.

Veiligheid en kwaliteit

De kunststof deuren die wij leveren zijn van de hoogste kwaliteit. Kozijnen Groothandel kiest alleen voor de beste materialen en merken. De onderhoudsarme kunststof tuindeuren zijn gemaakt van onderhoudsarme en weerbestendige grondstoffen. Al onze tuindeuren zijn voorzien van SKG** hang- en sluitwerk zodat u bent voorzien van optimale veiligheid. Geef inbrekers geen kans en kies voor de kunststof tuindeuren van Kozijnen Groothandel.

Openslaande terrasdeuren of een schuifpui?

Prachtige kunststof tuindeuren

Prachtige kunststof tuindeuren

Maak uw woonwensen waar met de eindeloze mogelijkheden. Of u nu kiest voor openslaande terrasdeuren of een schuifpui. Geniet van een ongestoord uitzocht en laat licht en frisse lucht binnenkomen. De openslaande deuren zijn in elke stijl verkrijgbaar. U kunt kiezen voor de klassieke openslaande jaren 30 deuren. Kiest u liever voor de modere hedendaagse openslaande deuren dan is dat ook mogelijk. Alle kunststof tuindeuren worden op maat gemaakt.

Combineer de kunststof tuindeuren met een terrasoverkapping of wintertuin

Haal de natuur naar binnen en combineer uw tuindeuren met een prachtige terrasoverkapping van Gumax. Geniet het hele jaar door van uw tuin met een wintertuin met glazen schuifdeuren.

Waarom kiezen voor kunststof openslaande tuindeuren?

 • Hoogwaardige kwaliteit
  Openslaande kunststof tuindeur

  Openslaande kunststof tuindeur met zijramen

 • Hoge isolatie
 • Lage drempel
 • Politie Keurmerk Veilig Wonen
 • Op maat gemaakt
 • Toevoegingen van zijlichten voor extra lichtinval
 • Kruisverdeling in deuren is mogelijk
 • Glas in lood in diverse kleuren leverbaar
 • Ruime keuze aan klassieke of moderne grepen

Kiest u liever voor een mooie kunststof schuifpui? Klik dan hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

 

Binnen 48-uur een offerte op maat!

Offerte aanvragen