Bij ons vind u de perfecte Kunststof voordeur voor uw huis. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Wij bieden een zeer breed assortiment kunststof voordeuren en benodigde accessoires. De voordeur is het visitekaartje van uw huis. De veiligheid en kwaliteit van uw kunststof voordeur is erg belangrijk. Een voordeur is meer dan een toegang tot uw woning. Onze voordeuren voldoen aan een hele lijst voorwaarden om u de bescherming en veiligheid te bieden die u wenst in uw eigen huis.

Uitstraling

Kunststof voordeur in antraciet

Antraciet voordeur van het merk VEKA

De uitstraling van uw huis wordt mede bepaald door uw kunststof voordeur en kunststof kozijnen. Kunststof voordeuren zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende designs en kleuren, waardoor u de uitstraling naar wens kunt aanpassen. Voor iedere smaak en wens hebben wij een passende kunststof voordeur. Kozijnen Groothandel beschikt over een ruim assortiment kunststof voordeuren die geschikt zijn voor diverse woonstijlen, of uw huis uit de jaren 30, 40 of 50 stamt of nog gebouwd moet worden. Kozijnen Groothandel heeft voor iedere wens een passende kunststof voordeur.

Veiligheid Kunststof voordeur

Uw voordeur is het centrale toegangspunt van uw woning en wordt het meeste gebruikt. Het is belangrijk dat uw voordeur voorzien is van de juiste beveiliging zodat inbrekers uw woning niet zomaar kunnen binnentreden. Voor onze klant is het belangrijk dat hij/zij zich thuis echt veilig voelen met onze kunststof voordeur. Al onze deuren zijn daarom uitgerust met het SKG** keurmerk voor hang- en sluitwerk. Daarmee is uw woning voorzien van de juiste inbraakpreventie. Al onze materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uitstekende reputatie op gebied van veiligheid. Hierdoor kunt u het Politie Keurmerk Veilig Wonen aanvragen.

Hoge kwaliteit en scherpste prijs kunststof voordeuren

kunststof voordeur

Witte voordeur met grijze tinten van het merk VEKA

Kunststof voordeuren zijn verkrijgbaar in verschillende merken en kwaliteitsklassen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij welke merken de beste kwaliteit kunststof voordeuren bieden. Kozijnen Groothandel heeft ervoor gekozen om met de Europese topmerken samen te werken. De meeste klanten kiezen voor de voordeuren van VEKA, het topmerk van Duitse makelaardij. De VEKA kunststof voordeur is vanwege de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding ongekend populair. Tevens leveren wij de topmerken GEALAN en Aluplast. Deze drie merken zijn de beste merken op de Nederlandse en Europese markt.

Eindeloze variatie met onze deurpanelen

De designmogelijkheden van onze voordeuren zijn eindeloos. Keuze uit tientallen verschillende kleuren en honderden kunststof deurpanelen. De deurpanelen zijn leverbaar met een onbeperkte variatie aan glassoorten en glas in lood. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden.

Binnen 48-uur een offerte op maat!

Offerte aanvragen