Kies voor een luxe terrasoverkapping

Luxe terrasoverkapping

terrasoverkapping met glazen wanden, deuren en dak

Een terrasoverkapping verbind uw woonkamer met de tuin. Geniet van een ongestoord uitzicht en laat licht en frisse lucht binnenkomen. Ondertussen bent u beschermd tegen wind, regen en ongenode gasten. Of geeft u de voorkeur aan veel licht en kiest u voor een volledige glazen uitvoering. Haal de natuur naar binnen en maak uw woonwensen waar met een van onze prachtige terrasoverkappingen. Met een terrasoverkapping kunt u het hele jaar in de tuin doorbrengen. Geniet in de winterdagen heerlijk in uw tuin in een maatwerkoplossing van Kozijnen Groothandel.

Kies voor kwaliteit

Om lang te kunnen genieten van een terrasoverkapping is het van belang dat de kwaliteit hoog is. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen voor uw terrasoverkapping. Kiest u voor een terrasoverkapping van Kozijnen Groothandel dan kiest u voor de allerhoogste kwaliteit van Nederland. Bij een terrasoverkapping van Kozijnen Groothandel bent u verzekerd van de laagste prijs en 5 jaar garantie!

Met een terrasoverkapping van Kozijnen Groothandel geniet u het gehele jaar van uw tuin en heeft u met oog op de toekomst volop uitbreidingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om met glazen wanden en deuren een serre te creëren. Met de verschillende typen dakplaten van polycarbonaat of glas heeft u de keuze tussen een hoge lichtdoorlating of juist voor een zon- en warmtewerende overkapping.

Bij Kozijnen Groothandel bieden wij twee soorten terrasoverkappingen aan:

Gumax: De terrasoverkapping BASIC van het topmerk Gumax. De terrasoverkapping van Gumax is een hoge kwaliteit terrasoverkapping die in verschillende standaard direct uit voorraad leverbaar is.

Eigenmerk Premium: De terrasoverkapping Premium is een maatwerk terrasoverkapping van de allerhoogste kwaliteit die voor de klant op maat gemaakt wordt. Maak uw woonwensen waar! Want met de terrasoverkapping Premium zijn er geen belemmeringen en is alles mogelijk.

Terrasoverkapping Basic van Gumax

De aluminium profielen van Gumax worden gemaakt van

Gumax terrasoverkapping

Gumax terrasoverkapping

hoogwaardige materialen. Voor het maken van de profielen wordt gebruik gemaakt van 6063-T6  aluminium, een van de sterkste aluminiumsoorten. Daarnaast worden alle terrasoverkappingen voorzien van een 60Mμ poedercoating in de kleuren mat crème (RAL9001) of mat antraciet (RAL7016). Poedercoaten is een elektronisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief gelanden werkstuk verstoven wordt. De coating is duurzaam en zijn uniek in kwaliteit.

De Gumax terrasoverkappingen zijn voorzien van CE markering wat inhoudt dat zij voldoen aan alle Europese bouwnormen en ze zijn zelfs bestand tegen hevige storm, sneeuw en zelfs aardbevingen.

Met de terrasoverkapping van Gumax bent u verzekerd van jarenlang plezier, de laagte prijs en 5 jaar garantie!

Terrasoverkapping Premium van Kozijnen Groothandel

De terrasoverkapping Premium is een eigen merk van Kozijnen Groothandel. Door onze jarenlange ervaring op gebied van aluminium terrasoverkappingen werken wij samen met de beste leveranciers en producenten van Europa. De terrasoverkapping Premium is niet leverbaar in standaardmaten, maar wordt volledig naar wens van de klant geproduceerd.

Voor deze terrasoverkapping wordt gebruik gemaakt van 2,2mm dik T6063 aluminium met een poedercoating van 90Mμ. Deze terrasoverkapping is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren; Crèmewit (RAL9001) enmat antraciet (RAL7016). Schroeven en kitnaden zijn na afwerking niet zichtbaar, waardoor de afwerking van het allerhoogste niveau is. Onze monteurs vertrekken pas als de klant 100% tevreden is.

Dak van polycarbonaat of glas

De terrasoverkappingen worden standaard geleverd met polycarbonaat dakplaten met een dikte van 16mm. Deze enorm sterke dakplaten zorgen ervoor dat uw terrasoverkapping bestand is tegen alle weersomstandigheden gedurende het jaar door. Het is mogelijk om te kiezen voor een dakplaat die helder is en veel licht doorlaat of voor een honingraatstructuur (XS-structuur) wat zorgt voor een verminderde lichtinval en de warmte buiten houdt.

Gaat u liever voor de luxe uitstraling met een glazen dak? Met een glazen dakbedekking creëert u een prachtigen wintertuin voor de ultieme buitenbeleving. Door een glazen dak komt er extra veel licht in uw terrasoverkapping binnen. Haal de natuur naar binnen en maak uw woonwensen waar met onze Premium terrasoverkapping op maat!

Innovatief, duurzaam en praktisch

Binnen 48-uur een offerte op maat!